CLUJ-NAPOCA

În Cluj-Napoca activitățile Programului Postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Informatică Aplicată și Programare se derulează în locații aparținând Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul DECIDFR sau de la coordonatorul centrului, Conf.dr.ing. Mihai DAMIAN (e-mail: damian_mihai@yahoo.com / tel.: 0745 580.377).


BAIA MARE

În Baia Mare activitățile Programului Postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Informatică Aplicată și Programare se derulează la Colegiul Tehnic Transilvania, Baia Mare, Str. 8 Martie nr. 7.
Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul DECIDFR sau de la prof. Gabriela Salagean (tel.: 0745 913.503).


TÂRGU MUREŞ

În Târgu Mureș activitățile Programului Postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Informatică Aplicată și Programare se derulează la Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu, str. Gheorghe Marinescu, nr. 15.
Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul DECIDFR sau de la coordonatorul centrului Bianca PASCU (e-mail: bia.pascu@yahoo.com / tel.: 0731 315.681).


SATU MARE

În Satu Mare activitățile Programului Postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Informatică Aplicată și Programare se derulează la sediul Extensiei din Satu Mare a Universităţii Tehnice din Cluj Napoca situat pe B-dul Lucian Blaga nr. 121.
Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul DECIDFR sau de la coordonatorul centrului Conf.dr.ing. Ovidiu COSTIN (e-mail: iocostin@yahoo.com / tel.: 0753 042 987) sau de la d-na secretara ing. Jakab Melinda (tel.: 0261 768 100).